Leeeeeenge siden sist !

Heii!! Har ikke blogget på en stund Pga : prøver osv.... , men i morgen tror jeg det er siste prøve vi har ! :) i dag hadde vi matteprøve... Men har kjøpt litt siden sist jeg blogget så det viser jeg kanskje i morgen kan prøve og legge ut video , men ikle sikkert det kommer ut , men da kommer det bilder. På lørdag hadde jeg bursdag og ble 13 år ! Tenåring :) og da var jeg på en super klassetur med klassen min ! Det var så gøy ! Vi bada på hotell og spiste mat der osv... Også var kris (broren min) hjemme hele helga. Men fikk se han på søndag før han dro. Men han kommer jo hjem i sommerferien da ;) så har Vibeke (søstra mi) vært i London.. :) enten på torsdag eller fredag tror jeg kanskje vi for vite klassene vi skal gå i på ungdomsskolen !! Gru gleder meg !
Og på torsdag skal vi ta klassebilde.
Det var litt av det jeg har gjort i løpet av sist jeg blogget.. Lovet jo og vise noen bilder fra hytta som var sånn ca for 2 uker siden , de kommer her :
Snakkes i morgen <3
- June

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sweetlove3

sweetlove3

13, Mandal

Hei du! Mitt navn er June Berg Hansen. Jeg er ei jente på 12 år. Jeg kommer fra den lille byen Mandal. Jeg liker og ta bilder lage videoer osv.. Denne bloggen skal handle om ting jeg opplever og hverdag. Håper du liker bloggen min. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits